Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ Στην1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα!!!

H 1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα είναι γεγονός!!


Η Μεγάλη Συμφωνία με τη SUNNY SINGH BOLLYWOOD DANCE ACADEMY.. Έκλεισε και το ARTISTIC STUDIO ORIENTAL EXPRESSION ανέλαβε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Ελλάδα την εκπαίδευση και την εκμάθηση των χορογραφιών της Ακαδημίας.
Το πρόγραμμα για την SUNNY SINGH BOLLYWOOD DANCE ACADEMY για την Ελλάδα, θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου και αναφέρεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές από την Αθήνα αλλά και από όλη την Ελλάδα, που ενδιαφέρονται σοβαρά.
  
Η εκπαίδευση θα γίνεται είτε στο Στούντιο σε εβδομαδιαία βάση είτε υπό μορφή Σεμιναρίων που θα διοργανώνονται έκτακτα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.
Η ομάδα θα μπορεί να λαμβάνει μέρος σε Φεστιβάλ, διαγωνισμούς, video clips, ντοκιμαντέρ και ταινίες, αλλά και σε επαγγελματικές εμφανίσεις και παρουσιάσεις.
Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 έγινε η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων να συμμετέχουν στην 1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα, τη Sunny Singh Bollywood  Dance Academy Greece.
Στη συνάντηση, καθορίστηκε η ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων. Θα γίνονται κάθε Σάββατο 4.30 μμ – 6 μμ. Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε σε 30 ευρώ.
Το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 αρχίζουν κανονικά τα μαθήματα της Ακαδημίας.
Επίσης καθορίστηκε το πρώτο εντατικό
training (γι' αυτούς που μένουν στις άλλες πόλεις της Ελλαδας), που θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 (11 π.μ. - 4 μ.μ.)

Απώτερος στόχος της δημιουργίας της ομάδας αυτής είναι να έρθουν τα μέλη της σε επαφή με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ BOLLYWOOD και να διδαχθούν βηματολόγιο και χορογραφίες Bollywoodτης SUNNY SINGH BOLLYWOOD DANCE ACADEMY. Στη συνέχεια θα μπορούν να διεκδικήσουν (σε συνεργασία πάντα με την Ακαδημία) δίπλωμα εκπαιδευτή του ταχύτατα αναπτυσσόμενου αυτού χορού.

  • Ήδη το Artistic Studio Oriental Expression προετοιμάζει για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού (29 Απριλίου) Flash Mob με χορογραφίες Bollywoodπου θα γίνει σε κεντρικό σημείο των Αθηνών.
  • Μεγάλο γεγονός για τη φετινή χρονιά παραμένει το «1ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών» που διοργανώνει το Στούντιο και θα πραγματοποιηθεί από 28-30 Ιουνίου 2013 (Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και ο τόπος διεξαγωγής του) και φυσικά θα είναι μαζί μας ο Sunny Singh με την ομάδα του.

Δηλώσεις συμμετοχής για το SUNNY SINGH BOLLYWOOD DANCE ACADEMY GREECE καθημερινά στη Γραμματεία του Studio.

Artistic Studio Oriental Expression
Λεωφ.Βουλιαγμένης. 272 Α (Δίπλα στο Athens Metro Mall,
στάση Metro Αγ. Δημήτριος, έξοδος Βουλιαγμένης).
Τηλ. 2109735888, κιν.6992553320
info@orientalexpression.gr
www.orientalexpression.gr


BELLYDANCE GUEST ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΤΣΟΥ!!





 

BELLYDANCE GUEST ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ "ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΑΤΣΟΥ!!


«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΣ» με την Άννα Γεωργάτσου στο BellyDance Guest

Όλο το Φεβρουάριο!!!

Έναρξη Πέμπτη 7η Φεβρουαρίου 2013 και κάθε Πέμπτη 9μμ-10μμ

To Artistic Studio Oriental Expression καινοτομεί και έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο 2012 μια σειρά μαθημάτων από ξεχωριστούς, καταξιωμένους δασκάλους του Oriental. Κάθε μήνα διδάσκει διαφορετικός δάσκαλος - καλεσμένος. Τα μαθήματα είναι ανοιχτού επιπέδου και γίνονται κάθε Πέμπτη 21.00 - 22.00.
Το guest αυτό μάθημα εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα του Στούντιο, και τα μέλη μας που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση εφόσον έχουν την κάρτα απεριόριστων μαθημάτων.
Στα νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα τμήματα, οι χρεώσεις θα είναι μια απλή μηνιαία συνδρομή.
Το μεμονωμένο μάθημα κοστίζει 10?.

Η Νατάσα Bellydance, η Νawal, η Έλενα Ελευθερίου και η Εύα Χατζηχρήστου μας δίδαξαν για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο.
Ελάτε τώρα να υποδεχτούμε και την Άννα Γεωργάτσου σε ένα μάθημα έκπληξη!!!

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΟΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΟΒΙΛΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ

Απολαύστε μερικές σταγόνες του "αποσταγμένου" σας εαυτού.
Σε αυτές τις συναντήσεις θα μάθουμε την τεχνική του στροβιλισμού και με τη βοήθεια μουσικής που μας εμπνέει, μέσα από αυτό το εκστατικό στροβιλισμό του διαλογισμού, θα χαλαρώσουμε το σώμα και το μυαλό.

Τα ίχνη της πρακτικής του στροβιλισμού χάνονται στο χρόνο. είναι μια διαχρονική άσκηση διαλογισμού που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα για να υπερβούμε το σώμα μας και να φτάσουμε το θείο μέσα μας, να συνδέσουμε το θείο μέσα μας με το θείο που ρέει γύρω μας, να ενώσουμε τα ουράνια με την επίγεια.

Πρακτικές οδηγίες για τα μαθήματα:
Είναι ανοιχτά σε όλες τις ηλικίες, για άνδρες και τις γυναίκες, δε χρειάζεται εμπειρία χορού.
Θα χρειαστείτε ζεστά και άνετα ρούχα. Ιδανικά μια μακριά φαρδιά φούστα για τις γυναίκες συνιστάται.
Συνιστάται να μην έχετε καταναλώσει τροφή για δύο ώρες.

Artistic Studio Oriental Expression
Λ.Βουλιαγμένης 272Α, Αγ.Δημήτριος (Μετρό Αγ.Δημητρίου - Έξοδος Βουλιαγμένης)
Τηλ: 210 9735888 , 6992553320
info@orientalexpression.gr
, www.orientalexpression.gr
 


Λίγα λόγια για την Άννα

H Άννα Γεωργάτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από μητέρα Δανέζα και πατέρα 'Ελληνα. Ασχολείται με το χορό και την κίνηση και μέσα απ' αυτά εκφράζεται και επικοινωνεί.
Ξεκίνησε από την Εφηβεία στο γυμναστήριο της γειτονιάς της και συνέχισε για δύο χρόνια με ενόργανη γυμναστική. Έκανε στίβο στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο για δύο χρόνια και στη συνέχεια Badminton για μερικά χρόνια. Ελαβε μέρος σε πανελλαδικούς αγώνες και παρακολούθησε μαθήματα παραδοσιακών κρουστών για 4 χρόνια.
Η αγάπη της για το χορό και την έκφραση την έκαναν να στραφεί συγχρόνως και στα μαθήματα χορού. Διδάχθηκε χορό της κοιλιάς για επτά χρόνια από τη Ντιάνα Ρέα και παράλληλα έκανε μαθήματα Σύγχρονου Χορού με το Νίκο Καλογεράκη.
Αγάπησε το Φλαμένκο μετά από ένα ταξίδι της στην Ανδαλουσία και έκανε μαθήματα για πέντε χρόνια. Παράλληλα για τρία χρόνια έκανε μαθήματα Καποέιρα.
Η Άννα δεν έπαψε ακόμη και σήμερα να ενημερώνεται και να παρακολουθεί σεμινάρια χορού με γνωστούς διεθνώς δασκάλους. Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμες παραστάσεις χορού της κοιλιάς είτε χορεύοντας σόλο είτε σε συνεργασία με γκρουπ. Το 2009 έλαβε μέρος στην παράσταση «Τζένεας» με χορογράφο τη Βασιλική Λυμπεροπούλου, καθώς και σε πολλές παραστάσεις του Artistic Studio Oriental Expression σε γνωστά αθηναϊκά θέατρα.
Τα τελευταία τρία χρόνια διδάσκεται tribal fusion Belly dance όπως και Bollywood.
Παράλληλα από τον Οκτώβριο του 2011 διδάσκεται Lindy Hop.
Με το Βίκο Ναχμία ξεκίνησε μαθήματα ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΩΝ και διαλογισμού το 2000 τα οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Έχει λάβει μέρος σε πολλές παραστάσεις σχετικές με το στροβιλισμό (Θέατρο Σφενδόνη, Μουσείο Μπενάκη, Θέατρο Ορφέας, Altera Pars κ.α.).
Με την πάροδο των χρόνων ανέπτυξε ένα προσωπικό στυλ που ονομάζει σύγχρονο στροβιλισμό - "The eye of the Hurricane" το οποίο είναι ένα κράμα ή μια συγχώνευση της τεχνικής του στροβιλισμού με το χορό και της επιτρέπει να εκφράζει με το δικό της τρόπο το Στροβιλισμό σαν χορό.