Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

BELLYDANCE GUEST ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ!!!

Η Εύα Χατζηχρήστου στο BellyDance Guest

Όλο τον Ιανουάριο!!!

Έναρξη Πέμπτη 3η Ιανουαρίου 2013 και κάθε Πέμπτη 9μμ-10μμ



To Artistic Studio Oriental Expression καινοτομεί και έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο 2012 μια σειρά μαθημάτων από ξεχωριστούς, καταξιωμένους δασκάλους του Oriental. Κάθε μήνα διδάσκει διαφορετικός δάσκαλος – καλεσμένος. Τα μαθήματα είναι ανοιχτού επιπέδου και γίνονται κάθε Πέμπτη 21.00 – 22.00.
Το guest αυτό μάθημα εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα του Στούντιο, και τα μέλη μας που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση εφόσον έχουν την κάρτα απεριόριστων μαθημάτων.
Στα νέα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν για να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα τμήματα, οι χρεώσεις θα είναι μια απλή μηνιαία συνδρομή. Το μεμονωμένο μάθημα κοστίζει 10€.

Η Νατάσα Bellydance,η Νawal και η Έλενα Ελευθερίου μας δίδαξαν για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Ελάτε τώρα να υποδεχτούμε και την Εύα Χατζηχρήστου!!!

Οι επόμενοι προσκεκλημένοι αποτελούν έκπληξη!!!

Επικοινωνία
Artistic Studio Oriental Expression Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A
Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320
www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κρητικοί Χοροί με τους Γιάννη και Γιώργο Μεγαλακάκη στο Artistic Studio Oriental Expression!!!

"Η κρητική χορευτική έκφραση"

Διδασκαλία κρητικών χορών από τους χοροδιδάσκαλους - ερευνητές:

Γιάννη & Γιώργο Μεγαλακάκη

Από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 και ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
12:00 - 16:00

(Αρχάριοι 12:00 - 14:00, Προχωρημένοι 14:00 - 16:00)
Δίδακτρα: 10€ για κάθε επίσκεψη - μάθημα

Artistic Studio Oriental Expression
Λ.Βουλιαγμένης 272Α, Αγ.Δημήτριος (Μετρό Αγ.Δημητρίου - Έξοδος Βουλιαγμένης)
Τηλ: 210 9735888 , info@orientalexpression.gr
www.orientalexpression.gr



Γιάννης & Γιώργος Μεγαλακάκης:"Η κρητική χορευτική έκφραση"

Βλέποντας μπροστά σου την αυθεντικότητα της κρητικής χορευτικής κίνησης, καταλαβαίνεις ότι ο κρητικός χορός δεν είναι απλό θέμα. Ο κρητικός χορός κουβαλάει χιλιάδες χρόνια ιστορίας και ο θεατής το εισπράττει αυτό μέσω των μινωικών κινήσεων των χεριών, των πυρρίχιων βημάτων, των εκφράσεων του προσώπου του χορευτή. Συνειδητοποιεί ότι ο κρητικός χορός μιλάει στη ψυχή όλων των ανθρώπων, ανεξάρτητα καταγωγής ή και εθνικότητας. Ο θεατής φτάνει στο τόπο που κατοικούν τα συναισθήματα όταν παρακολουθεί κρητικούς χορούς. Πάντα βέβαια ανάλογα και με την χορευτική επιδεξιότητα και αυθεντικότητα έκφρασης αυτών που τους ερμηνεύουν.

Ο χορός για εμάς ( Γιάννης & Γιώργος ) είναι βίωμα, ψυχική έκφραση, δημιουργία και ο δίαυλος επικοινωνίας τους χθες με το σήμερα. Ο κρητικός χορός για εμάς είναι στάση ζωής. Όραμα μας να συγκινήσουμε και να εμπνεύσουμε τις νεότερες γενιές, όπως ακριβώς συνέβη και με εμάς από τους παλαιότερους. Έχουμε γίνει καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τη τέχνη του χορού, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ασχολούμαστε με τόσο πάθος και μεράκι. Δε θα μπορούσε τίποτα να αντικαταστήσει στη ψυχή μας το δέος το οποίο μας κατακλύζει κάθε φορά που χορεύουμε.

Στη Κρήτη ο χορός και η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι εδώ και χιλιάδες χρόνια στη καθημερινή ζωή των Κρητών. Ο χορός μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, μέσα από ένα φυσικό τρόπο, δηλαδή μέσα από πανηγύρια, παρέες και οικογενειακές εκδηλώσεις. Στη Κρήτη μπορείς να καταλάβεις από ποιον τόπο προέρχεται κάποιος μέσω της χορευτικής του έκφρασης. Για τους Κρητικούς ο χορός είναι τρόπος έκφρασης, ψυχικής εκτόνωσης και εκδήλωσης συναισθημάτων. Για αυτό λοιπόν ακόμα και σήμερα υπάρχει πολύ δυνατό συναισθηματικό δέσιμο των Κρητικών με τη μουσική και το χορό. Ένα ακόμα στοιχείο το οποίο έχει βοηθήσει στη διατήρηση της μουσικής παράδοσης της Κρήτης, είναι ότι οι καλλιτέχνες κάθε νέας γενιάς, συνθέτουν καινούργια μουσικά κομμάτια, με αποτέλεσμα την ουσιαστική ανανέωση και εξέλιξη της.

Η καταγραφή των χορών για εμάς εδώ και αρκετά χρόνια είναι η σημαντικότερη δραστηριότητα που έχουμε αναπτύξει, διότι μας ενδιαφέρει ο αληθινός τρόπος έκφρασης των κρητικών χορών και τα συναισθήματα που νιώθουμε για κάθε χορό ξεχωριστά. Η πηγή για την ατόφια και αυθεντική έκφραση των κρητικών χορών είναι τα χωριά και οι επαρχίες της Κρήτης. Πρέπει να διατηρήσουμε μια δημιουργική σχέση με το παρελθόν και τους προγόνους μας και διδασκόμενοι απ' αυτό να προχωρήσουμε στο μέλλον.

Έχουμε πραγματοποιήσει πολλά σεμινάρια κρητικών χορών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας μας, στην οποία έχουμε στόχο να μεταφέρουμε και να διαδώσουμε την μουσικοχορευτική παράδοση της Κρήτης πραγματοποιούμε Σεμινάρια Κρητικών Χορών συνεργαζόμενοι με πολιτιστικούς φορείς και οργανισμούς με τους οποίους έχουμε κοινούς στόχους και οράματα.Η μεθοδολογία μας στην διδασκαλία,έχει στόχο την ουσιαστική προσέγγιση της έννοιας της παράδοσης σε πολλές πτυχές της, στον χορό πρώτα από όλα, την φιλοσοφία του κρητικού χορού, την μουσική, τον στίχο, τους καλλιτέχνες, την ιστορία και πολλά άλλα.Στόχος μας είναι να συγκινήσουμε και να εμπνεύσουμε τους χορευτές μας ανεξάρτητα το χορευτικό τους επίπεδο και την καταγωγή τους. Στοχεύουμε στο εξής : ο χορευτής να συνειδητοποιήσει το συγκλονιστικό αίσθημα της δημιουργίας μέσω του κρητικού χορού.Δεν μας αφορά απλά να μάθει τα βήματα κάποιων χορών αλλά να νιώσει μέσα του την βαρύτητα και την πραγματική διάσταση της τέχνης και της ιστορίας του κρητικού χορού.

Λέμε όχι στο φολκλόρ και στην χαμηλή αισθητική.Στον παραδοσιακό χορό έχουμε την δυσάρεστη εικόνα αρκετών χορευτικών συλλόγων και συγκροτημάτων τα οποία έχουν αφαιρέσει το συναίσθημα των χορών και το έχουνε μετατρέψει σε ένα φολκλόρ χορευτικό σύνολο με συντονισμένες φιγούρες και περιττές χορογραφίες.Αποτέλεσμα ο χορευτής να ξεχνάει την αυθόρμητη έκφραση και τον αυτοσχεδιασμό.Δεν βλέπουμε πλέον προσωπικότητες χορευτές στα συγκροτήματα,βλέπουμε καλοκουρδισμένες χορογραφίες. Είναι ένα κλίμα στο οποίο δεν μπορεί να ευδοκιμήσει η ουσιαστική διάσωση και διάδοση της χορευτικής παράδοσής μας. Επειδή ανήκω και εγώ στους χοροδιδασκάλους ,δηλώνω ότι πρέπει στο μέλλον να σκύψουμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα, αλλά κυρίως αγάπη σε αυτά που απλόχερα μας άφησαν οι προγόνοι μας για να μπορέσουμε να συγκινήσουμε τις νεότερες γενιές.Ο χορός δεν είναι μόνο βήματα,είναι ψυχική έκφραση,είναι φιλοσοφία ζωής,είναι η κουλτούρα μας και πολλά άλλα.Ως χοροδιδάσκαλοι - χορευτές ,λαχταρούμε και προσπαθούμε να εμπνεύσουμε τόσο τους μαθητές μας όσο και τους ακροατές - θεατές μας,με απότερο στόχο και ευχή να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Όραμα της ομάδας μας είναι να διαδώσει και να προβάλει την ιστορία και την τέχνη του κρητικού χορού σε ολόκληρο τον κόσμο με παραστάσεις με σημερινά μέσα και τεχνικές αλλά βασισμένες στην βαθιά ιστορία μας. Είναι πολύ δύσκολο εγχείρημα και το γνωρίζουμε αυτό πάρα πολύ καλά.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗ:
Κατάγονται απο τα Χανιά και το Ρέθυμνο.
H οικογένειά τους έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την ουσιαστική ενασχόλησή τους με τον κρητικό πολιτισμό.
Το 1994 ξεκίνησαν να διδάσκουν κρητικούς χορούς σε διάφορους πολιτιστικούς φορείς.
To 1997 χορεύει ο Γιάννης Μεγαλακάκης στην τελετή έναρξης του παγκοσμίου πρωταθλήματις στίβου στο Καλλιμάρμαρο στάδιο στην Αθήνα.
Το 1998 ιδρύουν την "Ομάδα Έκφρασης Κρητικών Χορών".

Το 2002 συμμετέχουν με την χορευτική τους ομάδα στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε στη μνήμη του Νίκου Ξυλούρη το περιοδικό "ΔΙΦΩΝΟ" στο θέατρο Λυκαβητού στην Αθήνα.Το 2004 χορεύουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας στο Ολυμπιακο Σταδιο.
Το 2005 παρουσιάζουν με την χορευτική τους ομάδα,την παράσταση «Όταν ακούω Κρήτη»στο Νέο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.
Το 2006 οι αδερφοί Μεγαλακάκη ιδρύουν στην Αθήνα το Κέντρο Ερευνας και Διδασκαλίας Κρητικού Χορού.
Η παρασταση ''Οταν ακουω Κρητη''παρουσιαστηκε σε καταξιωμενους χωρους και φεστιβαλ οπως το θέατρο Rialto στην Λεμεσό της Κύπρου,στο φεστιβαλ "Υακίνθεια" στα Ανώγεια της Κρητης και αλλου.Το ίδιο έτος οι αδερφοί Μεγαλακάκη κυκλοφορούν το σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό «Όταν ακούω Κρήτη»Ένα σπουδαίο εγχειρίδιο για την προβολή και ανάδειξη πολλών άγνωστων πτυχών της κρητικής μουσικοχορευτικής παράδοσης, αφού περιέχει οδοιπορικό-ντοκουμέντο σε ολόκληρη την Κρήτη,γεγονός που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από χοροδιδασκάλους.
Το 2006 εμπνέουν τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή για το στήσιμο της σκηνής του χορού στην ταινία EL GRECO.
Το 2008 παρουσιάζουν με την χορευτική τους ομάδα την χοροσυναυλία «Η Κρήτη των ονείρων» με την μουσική οικογένεια των Ξυλούρηδων στο Θέατρο Βράχων στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βύρωνα.
Το 2008 χορεύουν στην παγκόσμια έκθεση EXPO 2008 στην Σαραγόσα της Ισπανίας.Η χορευτική ομάδα των αδερφών Μεγαλακάκη παρουσίασε μαζί με τους ισπανούς χορευτές του Grupo Flamenco μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή παράσταση στην οποία ο κρητικός χορός συναντήθηκε επί σκηνής με το ισπανικό flamenco.
Το 2009 παρουσιάζουν με επιλεγμένους χορευτές την παράσταση «Κρητικός χορός,η φωνή του σώματος» στη μουσική σκηνή Αυλαία στην Αθήνα.
Ένα τέτοιο εγχείρημα παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε επίπεδο παραδοσιακού χορού.
To 2010 ο Γιάννης Μεγαλακάκης κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο με τίτλο''Χορογράφοντας''απο τις εκδόσεις Δοκιμάκης στο οποίο σμίγει τις δύο μεγάλες του αγάπες,τον χορό και την ποίηση.Το βιβλίο περιέχει και σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό.Το 2010 ο Γιάννης Μεγαλακάκης αναλαμβανει την διδασκαλία κρητικών χορων στους πρωταγωνιστές της σειράς:''Το νησί''η οποία προβλήθηκε στο Μega.Είναι μεταφορά στην τηλεοραση του best seller της Victoria Hislop.Το 2010 παρουσιάζουν με επιλεγμένους χορευτές την παράσταση «Ένα ταξίδι στην καρδιά της κρητικής παράδοσης»στο θέατρο Nouveau Theatre de la Sorbonne στο Παρίσι.

Το 2011 οι αδερφοί Μεγαλακάκη παρουσιάζουν στο Ευγενίδειο Ίδρυμα-Πλανητάριο την ταινία-ντοκιμαντέρ «Χορεύω αιώνες στην Κρήτη».
Στην ταινία χορεύουν ηλικιωμένοι αλλά και νέοι χορευτές σπάνιους τοπικούς χορούς.Παράλληλα παρακολουθούμε στην ταινία και τις σημαντικότερες χορευτικές στιγμές της Ομάδας μας απο παραστάσεις και πρόβες τα τελευταία 5 χρόνια.Πραγματοποιούν επιτόπιες καταγραφές και έρευνες στα χωριά της Κρήτης.Παράλληλα τους ενδιαφέρει η καλλιτεχνική διάσταση του κρητικού χορού και η ανάδειξή του,ώς τέχνη.Έχουν συνεργαστεί σε παραστάσεις και χοροσυναυλίες με τους Ψαραντώνη, Βασίλη Σκουλά, Λουδοβίκο των Ανωγείων, Γιάννη Ξυλούρη ,Βασίλη Σταυρακάκη, Μιχάλη Τζουγανάκη, Γιώργο Ξυλούρη(Ψαρογιώργη) και πολλούς άλλους.Πολλά άρθρα του Γιάννη Μεγαλακάκη σχετικά με την κρητική μουσικοχορευτική παράδοση,έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.Έχουν πραγματοποιήσει σεμινάρια κρητικών χορών στις εξής πόλεις:Αθήνα,Χαλκίδα,Λαμία,Λάρισα,Θεσσαλονίκη,Κοζάνη,Κιλκίς,Δράμα,Βέροια,Τρίπολη,Καλαμάτα,Κέρκυρα,Ικαρία,Ρόδο,Νάξο,Πάρο,Μήλο,Σαντορίνη,Σάμο,Κώ,Χανιά,Ηράκλειο,Ουτρέχτη,Μιλάνο,Μόναχο,Xάγκεν,Βρυξέλλες,Λουξεμβούργο,Βασιλεία Γαλλίας,Λονδίνο,Ζυρίχη,Παρίσι και άλλες πόλεις.

LRF DanceXtreme Training Course και Σεμινάριο 2-3 Φεβρουαρίου 2013


To LRF DanceXtreme ΞΑΝΑ στο Artistic Studio Oriental Expression!!!


Σάββατο και Κυριακή 2 και 3 Φεβρουαρίου 2013
11:00-19:00

Σας καλωσορίζουμε στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο και εντυπωσιακότερο group fitness dance πρόγραμμα στον κόσμο!
Η κορυφαία ποιότητα του προγράμματος εκπαίδευσης εγγυάται απο τους έμπειρους, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ και αρτια εκπαιδευμένους Mastertrainers της LRF.
Δείτε πως το fitness και ο χορός μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν ένα συναρπαστικό πρόγραμμα, το DanceXtreme(TM)!

Τι είναι το DanceXtreme(TM):

Το DanceXtreme(TM) είναι ένα συναρπαστικό fitness dance πρόγραμμα σχεδιασμένο για αυτούς που αγαπούν τη "πρόκληση" στη χορογραφία και ταυτόχρονα θέλουν να ασκηθούν έντονα βελτιώνοντας τη φυσική τους κατάσταση και βλέπωντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε καύσεις λίπους! Επίσης βελτιώνεται η νευρομυική συναρμογή και η χορευτική ικανότητα!
Το πρόγραμμα συνδυάζει διάφορα είδη μουσικής (όπως latin, pop music hits, hip hop, house και άλλα) με υψηλής έντασης κίνηση και χορευτικές ρουτίνες. Η χορογραφία χτίζεται πάνω στη μουσική και με σωστή "ροη" χωρίς να σταματάει η κίνηση, ετσι ώστε το πρόγραμμα να παραμένει ένα έντονο fitness dance workout!

Σχετικά με την εκπαίδευση απο την LRF:

Η πιστοποίηση της LRF είναι αναγνωρισμένη και θεωρείται μια απο τις πιό περιεκτικές εκπαιδεύσεις στο fitness dance στην Αυστραλία, απο όπου και προέρχεται. Στις δύο μέρες full time εκπαίδευσης οι instructors θα εκπαιδευτούν πάνω στις βασικές αλλά και πιο προχορημένες αρχές και μεθόδους διδασκαλίας ενός "fitness dance" μορφής προγράμματος όπως: δημιουργία και διδασκαλία fitness dance χορογραφίας, τεχνική, καθοδήγηση τμήματος, presentation, "επικοινωνία" με το τμήμα. Η εκπαίδευση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα της LRF γίνεται πάντα και στο 100% της απο παγκοσμίου επιπέδου Mastertrainers έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητά της.

Ποιοί μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση:

- Γυμναστές & Group Trainers που θέλουν να εκπαιδευτούν και να προσθέσουν στα προγράμματα που διδάσκουν το DanceXtreme(TM).

- Ατομα με εμπειρία στο χορό και δάσκαλοι χορού που τους ενδιαφέρει να μάθουν πώς να διδάσκουν ένα fitness dance πρόγραμμα.


Επιπλέoν υποστήριξη/μετεκπαίδευση στο DanceXtreme:

Κάθε intructor μαζί με την εκπαίδευση λαμβάνει:

-Manual του προγράμματος 140 σελίδων.

-Συνδρομή στο myLRF section του site της LRF απο όπου μπορεί να:

1) Βλέπει βίντεο με καινούργια release του DanceXtreme, διαφόρων επιπέδων δυσκολίας απο τους presenters της LRF. Με αυτό τον τρόπο ο instructor συνεχίζει να εκπαιδεύεται συνεχώς online μετά τη βασική εκπαίδευση.

2)Κατεβάζει υλικό για promotion του προγράμματος.

Τα παραπάνω ισχύουν για 3 μήνες, μετα απο τους οποίους ο instructor μπορεί με κόστος 50€ να ανανεώσει τη συνδρομή του για 3 επιπλέων μήνες και να παρακολουθήσει ένα workshop το οποίο θα γίνεται μία φορά κάθε 3 μήνες.


Διδακτικές ώρες Instructors Course: 16 (Σαββατο και Κυριακή 11:00 - 19:00)
Τιμή εκπαίδευσης:
150€ εως 20/1/2013
200€ μετά απο 20/1/2013

Διδακτικές ώρες Workshop: 3 (Κυριακή 13:00 - 16:00)
Τιμή: 50€ εως 31/12/2012
65€ μετά απο 31/12/2012


Artistic Studio Oriental Expression
Λεωφ.Βουλιαγμένης. 272 Α (Δίπλα στο Athens Metro Mall,
στάση Metro Αγ. Δημήτριος, έξοδος Βουλιαγμένης).
Τηλ. 2109735888, κιν.6992553320
info@orientalexpression.gr
www.orientalexpression.gr


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!
Δηλώστε συμμετοχή στο Artistic Studio Oriental Expression ή ηλεκτρονικά στο site της LRF http://lifestylerhythmsfitness.com/ κάνοντας κλίκ στην επιλογή "Make a booking" και επιλέγοντας την εκπαίδευση DanceXtreme Instructor Training, Athens, Greece.






Welcome to the fastest growing and most exciting group fitness program in the world. This program will ensure instructor get the best training and the highest level of training by our qualified and highly experienced instructors. Take this opportunity and make a plunge into a NEW way of thinking…see how dance and fitness can combine together to give the the most euphoric sensation!


During these 2 days, students will be provided with the fundamental and advanced instructing methods for a dance fitness program.

DanceXtremeTM is an electrifying and wild dance fitness class designed for people who love a challenge and want to see results. The program combines exotic rhythms (such as latin, latest pop music, musicals, hip-hop and more) with high energetic movement and dance routines. It is a "stop less" format that flows from rhythm to rhythm with pre-choreographed tracks. This program will develop your coordination, increase your cardio and better your skills as a dancer, even if you didn't start out as one. Each track is instructed by our multi-talented and certified Latin Rhythms Fitness instructors who will ensure originality of movement, clear instruction, safety and coaching. The workout is a super high calorie burner for your whole body and you will walk out of the class feeling the positive effects of a challenging, high quality and energetic dance fitness workout.

"Hear the RHYTHM, Feel the HEAT, Get the BURN!" – LRF, Nicco Kuc



ABOUT LRF TRAINING:

The Latin Rhythms Fitness Training Program is accredited by Fitness Australia and is one of the most comprehensive dance/fitness courses available in Australia. During these 2 days, students will be provided with the fundamental and advanced instructing methods for a dance fitness program (in either of the programs provided, DanceXtreme, DanceLite or DanceWarrior).The students will benefit from the vast knowledge and experience of our who will guide, mentor, instruct and demonstrate the most efficient and effective coaching methods tailored to the 'dance fitness format'.

The course is based on a advanced cuing techniques, both visual and audible in order to provide the necessary skills to instruct a fast paced and high impact dance based fitness program. The coaching emphasis will be on microphone craft and the art of visual cuing. The course will guide the students through the five key elements knows as F.A.C.T.S.(R) (Fitness Approach Coaching Technique Structure).

Time to learn something new OR sharpen your existing skills and be the best you can be and instructor DanceXTREME, the fastest growing dance fitness program...

Be the best instructor you can be!


Book now and you get:

- Access to choreography on line...immeditely after booking
- Access to music on line...immeditely after booking
- A fully qualified and internationally recognised Group Fitness Exercise Professional and LRF instructor
- Be eligible to 6CECpoints.
- Be able to conduct your own classes in any registered health club venue in Australia and around the world
- As an accredited LRF Instructor you will also gain access to all future LRF fitness releases and material
- Learn techniques and skills to be the BEST YOU CAN BE.




Number of didactic hours: 16

Price: 150 Euro until 31/12/2012, 180 Euro until 20/1/2013, 200 Euro after 20/1/2013

Venue:
Artistic Studio Oriental Expression
Vouliagmenis Av. 272 Α (Next to Athens Metro Mall)
(Metro station Ag. Dimitrios – Vouliagmenis exit)
Tel.+302109735888, mob. +306992553320
info@orientalexpression.gr
www.orientalexpression.gr


About LRF: www.lifestylerhythmsfitness.com

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Βασικές Τεχνικές Tribal Fusion από τη Χριστίνα Μαρκοπούλου

Βασικές Τεχνικές Tribal Fusion από τη Χριστίνα Μαρκοπούλου

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 18:00-19:30

Το Artistic Studio Oriental Expression σας καλεί σε αυτό το μοναδικό μάθημα Tribal Fusion...ελάτε να πάρετε τις βάσεις που χρειάζεται αυτός ο εκπληκτικός χορός!

Ένα εισαγωγικό μάθημα βασικών τεχνικών tribal fusion dance, που αφορά τις βασικές οικογένειες των κινήσεων (χέρια, λεκάνη, κοιλιακοί, πόδια) μέσα από την εκμάθηση χορογραφικών συνδυασμών.


Κόστος Συμμετοχής: 10€ (5€ για τα μέλη του Στούντιο)

Δηλώσεις Συμμετοχής-Επικοινωνία
Artistic Studio Oriental Expression Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A
Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320
www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr


Λίγα Λόγια για τη Χριστίνα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και η πρώτη ενασχολησή της με την ορχηστρική τέχνη ξεκίνησε με τους αμιγώς παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, με έμφαση σ' εκείνους της Μικράς Ασίας (και συγκεκριμένα της Καππαδοκίας) και της Κρήτης. Έπειτα από χρόνια άσκηση στο μπαλλέτο (σύστημα vaganova) και στο σύγχρονο χορό (κατά βάση limon με στοιχεία release), το 2006 εισήχθηκε στην επαγγελματική σχολή της Γρηγοριάδου, όπου φοίτησε ένα χρόνο. Έχει περάσει με επιτυχία το επαγγελματικό δίπλωμα μπαλλέτου της Ακαδημίας του Ι.S.T.D και το αντίστοιχο της αποκαλούμενης modern jazz.

Η τετραετής φοίτησή της στη Φιλολογία (κατεύθυνση γλωσσολογίας) και το ενδιαφέρον της για τις γλώσσες και τους ποικίλους πολιτισμούς - κυρίως της ασιατικής ενδοχώρας, την ώθησε στη μάθηση και τη μελέτη χορών της Μέσης Ανατολής - συμπεριλαμβανομένης και της Αιγύπτου- και της Ινδίας. Συνεχίζει να διδάσκεται τον κλασσικό ινδικό χορό bαhrata natyam και με ταξιδιωτικές περιπλανήσεις ερευνά τις ρίζες διαφόρων χορών που απαντούν στη Δύση (π.χ. τσιγγάνικοι χοροί) και δίνει παραστάσεις στο εξωτερικό με διαπολιτισμικό χαρακτήρα. Για περίπου 7 χρόνια συμμετείχε στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της "Κάμερας Ζιζάνιο", Οργανισμού δημιουργίας ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους για εφήβους και νέους, καθώς επίσης και σε συγγραφικές ομάδες ποιητικού χαρακτήρα, θεωρώντας την τέχνη ως ένα ενιαίο σύνολο για την πνευματική μας ανέλιξη.........»

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ TRAINING ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ LRF DANCEXTREME!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το LRF DanceXtreme training, το παγκοσμίου φήμης και διεθνώς πιστοποιημένο Δίπλωμα που αγαπά τις προκλήσεις και προσφέρει άμεσα αποτελέσματα!

 

Ήταν μια πρωτοφανής εμπειρία για τα μέλη και τους φίλους του Artistic Studio Oriental Expression.

 

Καταπληκτικοί ο Nicco Kuc και ο Stelios Kon. Τους ευχαριστούμε θερμά για την άψογη εκπαίδευση και τη συνεργασία τους.

 

Το Training θα συνεχιστεί τόσο σε Ελληνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!....

 

 

 

 

 Το Training διεξήχθη στο Artistic Studio Oriental Expression το Σάββατο 8 και τη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012.

 

Artistic Studio Oriental Expression

Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320
www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Θεατρική παράσταση για παιδιά 16 & 23 Δεκεμβρίου 2012 στο Αrtistic Studio Oriental Expression









ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ στις γιορτές
 
-με κέφι, μουσική, ζωντάνια-

θέατρο, παντομίμα, κουκλοθέατρο
και πολλές εκπλήξεις!!!

«η Μυλωνού»
θεατρική παράσταση για παιδια
από την Ομάδα «Μικρός Νότος»

 Κυριακές 16 & 23 Δεκεμβρίου 2012, στις 12 το μεσημέρι
 
Στο Αrtistic Studio Oriental Expression
(Λ. Βουλιαγμένης 272Α, Αγ.Δημήτριος , Μετρό Αγ. Δημητρίου – έξοδος Βουλιαγμένης, τηλ.210 97.35.888)




Συμμετοχή: 6 ευρώ/άτομο
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, στα τηλέφωνα: 6997 715382, 6947 421432

Επί σκηνής τρία λαϊκά ελληνικά παραμύθια,  ζωντανή μουσική με πρωτότυπα μουσικά όργανα, παντομίμα, κουκλοθέατρο, σε μια διαδραστική θεατρική εμπειρία για παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Από το σκηνοθέτη Τάσο Ράτζο. Συνεργάτης σκηνοθέτης & μουσική σύνθεση-επιμέλεια: Πέτρος Δαμουλής. Παίζουν οι ηθοποιοί: Λευτέρης Αγγελάκης, Χρύσα ΔιαμαντοπούλουΓιώτα Μηλίτση, Στέφανος Παπατρέχας.
Διάρκεια: 60 λεπτά (και ακολουθεί διαδραστικό παιχνίδι με τα παιδιά).
«Η Μυλωνού» είναι μία εκπαιδευτική, διαδραστική παράσταση που αξιοποιεί τα παραμύθια του παππού και της γιαγιάς, με πρωτοτυπία, φαντασία και δημιουργική διάθεση. Μικροί και μεγάλοι θα ξαφνιαστούν από το κουκλοθέατρο, που μεταμορφώνει εργαλεία καθημερινής χρήσης στην κουζίνα ή στον κήπο σε κούκλες, ενώ τα παιδιά θα αναλάβουν τα ίδια τη θεατρική δράση στο διαδραστικό μέρος της παράστασης.
'Ενα επιστημονικά σχεδιασμένο διαδραστικό μέρος, το οποίο έχει οργανωθεί από τη Μελίνα Χατζηγεωργίου, καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ και την Άννα Παπαφίγκου, θεατρολόγο, ειδικευμένη στο Drama in Education. 'Ενα διαδραστικό μέρος, που καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά, μελετημένο να απευθύνεται κυρίως στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών.   Mία παράσταση με έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα, βασισμένη σε μεθόδους της σύγχρονης παιδαγωγικής, όπου το παιδί μαθαίνει μέσα από διαδικασίες παιχνιδιού. Mία πραγματική εμπειρία για τα παιδιά.
Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Η θεατρική ομάδα παρουσιάζει τη «Μυλωνού» μέσα σε σχολικές αίθουσες, και σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις για παιδιά. Θα βρίσκεται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Artistic Studio Oriental Expression (τον Δεκέμβριο) και στο Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας (τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου).

Περισσότερες πληροφορίες:  
Για τη θεατρική παράσταση «Η Μυλωνού» στα
Δείτε το βίντεο για τη «Μυλωνού», από την ομάδα «Μικρός Νότος» στο: http://youtu.be/b3EFH8AUZx4 
Για το Artistic Studio Oriental Expression στο www.orientalexpression.gr
Για το Εργαστήρι Μελέτης της Παιδικής Ηλικίας, στο www.childhood.gr


XΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
www.street-radio.gr
 
www.photodentro.gr



Επικοινωνία
Artistic Studio Oriental Expression Λεωφ.Βουλιαγμένης 272A
 Μετρό Άγ.Δημήτριος (Δίπλα στο Athens Metro Mall)
 Τηλ.2109735888 Κιν.6992553320

www.orientalexpression.gr info@orientalexpression.gr